Home  »  Tjänster


 

Planera Plantera kan hjälpa dig med allt från trädgårdsidéer och inspiration till att anlägga stenpartier och plantera växter. Vi åtar oss också underhållsuppdrag såsom rensning och klippning av häckar och träd, det kan man läsa mer om under flikarna nedan.

 

 

 • Planering
 • Plantering
 • Växter
 • Planering och konsultation

   

  Tillsammans med dig eller med fria händer hjälper jag dig att planera och rita din trädgård efter tomtens förutsättningar, efter hur mycket tid trädgården får ha i ditt liv och efter  de önskemål du har på trädgårdens funktion. Med ritningen kommer också förslag på en växtlista med träd, buskar och blommor som är anpassade efter tomtens läge, växters höjd och blomningstider. Första gången kommer jag hem till dig och tillsammans tittar vi på vad som redan finns i din trädgård och pratar om vad du önskar dig.

 • Plantering

   

  Utifrån ritningen anlägger jag sedan trädgården och utför planteringsarbetet. Du får gärna vara med under hela processen så lär jag dig om trädgård och om hur du kan sköta om den och bibehålla det vi bygger upp. Jag delar gärna med mig av mitt intresse om du vill veta mer. Jag åtar mig också trädgårdsunderhåll såsom rensning av rabatter, beskärning av träd och klippning av häckar. Mitt mål är att skapa en fin trädgård som du trivs i och kan njuta av.

 • Växter

   

  Jag hjälper dig att välja växter som passar för din trädgård och den stämning du vill skapa. Jag beställer hem växter av mycket god kvalitet och levererar dem direkt till dig. Du har alltid 1 års växtgaranti på mina växter förutsatt att de planteras och sköts efter mina anvisningar.