Home  »  Om mig

Reidun Håsäther, VD & Grundare

 

Vi behöver alla våra egna rum där vi kan göra det som faller oss in, rum för stillhet eller skapande, rum för skönhet eller arbete, rum för avskildhet eller sällskap. Redan tidigt i livet förstod jag att rummen som jag ville befinna mig i fanns utomhus, runt omkring mig, i trädgården och naturen. Sedan dess har jag med glädje spenderat min lediga tid med fingrarna i jorden från den kyliga tidigvåren till färgsprakande senhösten med att planera, anlägga och arbeta för att skapa alla de gröna rum jag behöver.

Jag har parallellt med annat arbete under många år utvecklat mitt stora intresse för trädgård och odling tills jag slutligen utbildade mig på Nordviks linje för kreativ trädgård. Efter utbildningen bestämde jag mig för att starta Planera Plantera för att få arbeta med nya idéer och vidga min arbetsplats till att även omfatta andras trädgårdar .

Det ger mig en oerhörd glädje att få träffa  och hjälpa nya människor; både människor som precis börjat se sig om i sin trädgård och de mångårigt intresserade. Det är spännande och fantastiskt att få vara med och skapa tillsammans med mina kunder, hitta på nya kreativa lösningar för olika personer och platser, och naturligtvis att få se hur vacker och användbar en trädgård kan bli med lite tid och kärlek. Om du vill så kommer jag gärna och hjälper dig att skapa ditt eget gröna rum.